Online dashboard

Online loopbaan dashboard

Werk zoeken is een grote uitdaging. En voor de één vanzelfsprekender dan voor de ander. De benodigde begeleiding is voor iedereen verschillend. Arbeidsmarkt Makelaar gebruikt hiervoor een online dashboard waarin alle tools voor de kandidaat beschikbaar zijn.

Zoals:

Portfolio, CV maker, Mediatheek vol tips en tricks, Sollicitatie training filmpjes, vacature bank met persoonlijke jobhunter, verschillende loopbaan testen en nog veel meer.

In de online omgeving kan de kandidaat direct aan de slag en bepaalt deze samen met zijn coach het tempo. De begeleiding is afgestemd op zijn  mogelijkheden: ze gaan met een mobiliteitscoach aan de slag gaan. Daarmee kun je face to face afspreken, maar ook mailen, skypen, chat in het dashboard, sms en whats app.  Op deze manier van werken is het kosten en tijdsbesparend. Alles is op één plek georganiseerd, 24 uur per dag beschikbaar.  Alle communicatie stromen worden automatisch gelogd en weergegeven in een rapportage.

Tijdens het (online) intakegesprek bepalen de kandidaat en coach samen wat nodig is om het einddoel te bereiken, werk. De kandidaat leert de theorie, maakt testen en opdrachten en krijgt feedback. Ook krijg je direct toegang tot onze vacaturebank met dagelijks honderden nieuwe vacatures. Op het moment dat de kandidaat arbeidsmarkt fit is, starten wij met een intensieve periode van jobhunting. De kandidaat gaat dan samen met zijn lokale jobhunter elke dag solliciteren. Daarnaast zal er worden zorg gedragen voor arbeidsmarkt onderzoeken, zoals best passende intermediairs, bedrijven en vacaturebanken.

Ons basis traject kan voldoende zijn om uw kandidaat te helpen in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en u de schadelast te laten reduceren. Als er extra modules nodig zijn (zie werkwijze en prijzen), zullen wij u deze na de intake adviseren.

Meer weten?
We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

info@arbeidsmarktmakelaar.nl 

 

Terug naar Werkwijze