Boventallige

Outplacement voor groepen / boventallig

Outplacement is professionele begeleiding voor werknemers bij het veranderen naar een andere baan.  Als outplacement voor uw werknemers een onderdeel is van een reorganisatie met eventueel een sociaal plan en u heeft een beperkt budget waardoor individuele begeleiding niet voor een serieuze periode haalbaar is dan is ons programma voor u uitermate geschikt. Bij ons is het basis pakket al ruim toereikend om de werknemers te voorzien van alle beschikbare mogelijkheden om de weg op de arbeidsmarkt verder te zetten en met een goed gevoel kan terug kijken op de periode bij u in het bedrijf.

Startend vanaf een (online) intake kunnen we inventariseren wie er behoefte heeft aan extra begeleiding en wie er voldoende heeft aan ons basis online pakket. Wij stemmen samen met u van te voren een maximaal budget af.

Outplacement

Waarom outplacement voor boventallige bij de Arbeidsmarkt Makelaar?

  • Wij hebben maar één doel: het verkrijgen van ander werk voor de medewerker.
  • Een online programma waar alle benodigde aspecten aan de orde komen.
  • Ons programma stopt pas wanneer er een baan gevonden is!
  • Voor een voordelig tarief een compleet aanbod voor uw medewerkers.
  • Onze jobhunting gaat 24/7 door
  • Het lokale netwerk van onze outplacement coaches & jobhunters wordt ondersteund door de speciale bedrijven search in Jobport. Hierdoor kunnen wij snel schakelen naar een ieders netwerk.
  • Wij vergeten niet dat ontslag voor werknemers een ingrijpende (levens)ervaring is. De coach kan hier in een grote rol spelen. Ondersteuning bij de emotionele verwerking rondom het ontslag en het herwinnen van vitaliteit in werk.

shutterstock_143534284 conflict

Meer weten?

Wilt u meer weten over groepsoutplacement en outplacementtrajecten voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons!

info@arbeidsmarktmakelaar.nl