Ontwikkel advies voor iedereen! [Gratis]

Maak gebruik van het ‘Ontwikkel advies’

voor werkenden en werkzoekenden’

De arbeidsmarkt is door de coronacrisis enorm aan het veranderen. Banen veranderen, functies verdwijnen, maar óók nieuwe carrièrekansen ontstaan. Met een ontwikkeladvies weet je wat je wilt, wat je waard bent en hoe je kansen grijpt.

Het gratis Ontwikkeladvies

Je krijgt een persoonlijk én op maat gemaakt advies van onze loopbaanadviseur. Jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen staan centraal. Na het volgen van het ontwikkeltraject heb je meer zicht en grip op de toekomst. Je hebt een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat je mogelijkheden zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt.

Hoe ziet het Ontwikkel advies eruit?

  • Telefonisch maken we kennis en direct krijg je toegang tot het online platform Jobport.
  • Na het aanmaken van je persoonsprofiel kun je een arbeidsmarkt scan invullen. De uitkomst van de scan en het persoonsprofiel bespreken samen met jou tijdens een uitgebreid gesprek.
  • Vervolgens krijg je de gelegenheid, om indien nodig of wenselijk, nog een test te maken (bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest of interessetest). Ook kun je via de beroepenverkenner op basis van jouw eigen persoonsprofiel gaan oriënteren op beroepen.
  • We bespreken deze in een vervolg sessie en gaan we nog een stap dieper om vanuit de beroepen naar functies te kijken en alle data die hierbij hoort.
  • We sluiten in een laatste gesprek af met een advies voor de toekomst.

Ik wil vrijblijvend contact over het ontwikkel advies!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Heb je als werkgever/HR-professional specifieke vragen? Neem dan gerust eens contact op met Ton Koole en hij helpt je graag verder.

ton@arbeidsmarktmakelaar.nl

AANMELDEN: (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

Stuur je Naam, mail, telefoonnummer, woonplaats en geboortedatum naar:

aanmeldingen@arbeidsmarktmakelaar.nl

Wij nemen binnen een dag contact met je op!