OVER ONS

De kracht van samenwerking

De ArbeidsMarkt Makelaar bestaat uit een team van gelijkgestemde en bevlogen mensen. Allemaal uniek en met eigen specialiteiten, maar met een gedeeld geloof in de de gedachte dat er voor iedereen een plaats is op de arbeidsmarkt.

Arbeidsmarkt Makelaar
Ton Koole. Ton is al jaren actief als ondernemer en innovator in de re-integratiemarkt. Een netwerker en re-integratie specialist met een resultaat gerichte blik op de arbeidsmarkt. Naast het begeleiden van spoor 2 trajecten is Ton ook actief als budgetcoach.

Petra Dieleman. Petra heeft jarenlang, naast het zelfstandig voeren van budget coaching en adviezen, gewerkt bij het UWV en is op dat gebied een expert te noemen .

Dean Köknel. Ervaren re-integratiecoach. Belicht graag de positieve kanten en is overtuigd van de kracht in ieder mens. Ondersteunt bij vraagstukken ten aanzien van werk, verzuim, re-integratie en (loopbaan-)ontwikkeling of bij (het voorkomen van) schulden.

Monique Nagtegaal. Veelzijdig. Sterk in outplacement-, studiekeuze- en loopbaanbegeleiding. Begeleidt bij UWV trajecten en coacht & traint op het versterken van persoonlijke kracht.

Wendy van de Geijn. Sterk op het gebied van psychosociale problematiek. Biedt begeleiding en coaching bij verlies (echtscheiding, baan, overlijden etc.) en rouwverwerking.

Rob Gresnigt. Specialist met helicopterview. Begeleidt bij schuldenproblematiek en re-integratie. 

Rob Gresnigt