PARTICULIER

Sollicitatiegesprek

Gefeliciteerd, je hebt een sollicitatiegesprek! Maar nu begint het pas echt. Je bent misschien zenuwachtig of twijfelt hoe je jezelf het beste presenteert. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk!

Feedback brief en cv

Je hebt je brief en je cv klaar. Zijn ze goed genoeg om te worden uitgenodigd? Je komt vaak op een enorme stapel terecht. We geven tips die nét het verschil kunnen maken bij het nemen van die eerste drempel.

Motivatiebrief

Een motivatiebrief is je visitekaartje. Zorg ervoor dat je eruit springt en dat je brief een goed beeld geeft van wie je bent en waarom je geschikt ben voor deze baan. Laat ons je brief schrijven en vergroot je kansen!

 

Beroepskeuzetest

Je ideale baan. Geen idee? Wees gerust, je bent niet de enige. Wat past bij jouw opleiding en talent? Er is zo veel leuk om te doen, maar welke baan past er nou echt bij jou. Wij hebben beroepskeuzetest die werkt.

Lees meer…

 

E-learning “mijnbaan vinden”

Om jouw ideale plaats op de arbeidsmarkt te vinden, kun je alle hulp gebruiken. We hebben een e-learning ontwikkeld die je leert hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en hoe je het meeste kans maakt met je sollicitatie.

Lees meer …

 

Jobhunter

Wil je de maximale ondersteuning van de ArbeidsMarktMakelaar, dan is er de online persoonlijke jobhunter. De meest geavanceerde vacaturebank van Nederland, Jobport, staat zes maanden lang, vierentwintig uur per dag tot je beschikking.

Lees meer…